AJÁNLATKÉRÉS, MEGRENDELÉS

Ajánlatot kérhet:

online ajánlatkérő űrlapon,

emailben (kapcsolat[kukac]reflex.hu) vagy

faxon (+361-269-4782).

A fordítandó fájlokat csatolja az emailhez vagy másolja be a fordítandó szöveget a szövegtestbe. Túl nagy méretű/számú fájl esetén előzetesen érdemes egyeztetni az iroda munkatársaival, hogy milyen módszert célszerű választani az anyag továbbítására.

Arra is van lehetőség, hogy valamelyik irodánktól közvetlenül kérjen ajánlatot emailben. Az emailt a varos[kukac]reflex.hu címre küldje, azt a városnevet (Budapest, Debrecen stb.) beírva, amelyik irodánknak a megrendelést küldeni szeretné.

Ha egy legfeljebb pár oldalas okirat fordítását mielőbb meg kell kezdeni és nincs számítógép (vagy fax) az Ön közelében, az eredeti dokumentumot mobiltelefonnal is lefényképezheti és mobilról is elküldheti a +3670-369-9185 számra. Természetesen ilyenkor előzetesen telefonon egyeztessen munkatársainkkal.

Ajánlatkérésére 10-20 percen belül válaszolunk, általában már az árajánlattal együtt. Ha a feladat a szokásosnál lényegesen bolyolultabb, akkor nyugtázzuk az ajánlatkérés beérkezését és megjelöljük az ajánlatadási határidőt.

Az árajánlat tartalmazza a teljesítés valamennyi feltételét, így a fizetendő előleg mennyiségét is.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy a fordítást az ország bármelyik Reflex irodájában személyesen rendelje meg.

Megrendelést csak írásban fogadunk el.