A REFLEXRŐL

A Reflex Fordítóirodát 1983. december 1-jén alapította Énekes Lajos Miskolcon. A cég az első években egyszemélyes vállalkozásként működött, megbízói elsősorban a borsodi iparvidék állami nehézipari nagyvállalatai voltak (Lenin Kohászati Művek, Ózdi Kohászati Üzemek, Diósgyőri Gépgyár stb.).

Jelenleg a társaság árbevételének nagyobb része a versenyszférából, főként nemzetközi nagyvállalatoktól, illetve igazságügyi szervektől származik. Állandó megrendelőink a gazdaság legszélesebb területein működnek. Az utóbbi években különösen sok megbízást teljesítettünk a gyógyszeripari, gyógyászati technológiai, elektronikai, autóipari és energetikai szektor részére.

A Reflex Fordítóiroda, miskolci székhelyén, a budapesti szolgáltatási igazgatóságon (1997) és a zamárdi képviseleti és képzési központon (2012) kívül 10 megyei városban rendelkezik képviselettel.

A társaságban a 10 főfoglalkozású munkatárson kívül 10 területi képviselő dolgozik. A cég nettó árbevétele az utóbbi években 150 millió Ft körül alakul.

Az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert 2004-ben vezettük be, és ugyanezen év júliusában nyertük el a NATO beszállítói címet.

Adatok, számok

A pénzügyi adatok a 2014-es üzleti évre vonatkoznak
Alapítás éve1983
CégbíróságMiskolc
Cégjegyzékszám05-09-000445
Adószám10394863-2-05
SzékhelyMiskolc
TulajdonosokÉnekes Lajos, Énekes Zsóka, Énekes Barbara, Asztalos Erika
Árbevétel143 millió forint
Adózott eredmény3,3 millió forint
Saját tőke258 millió forint
Létszám10 fő

Rólunk mondják

As we arrived at the end of the project, I would like to thank you once more for the excellent co-operation and great, high-quality work. We appreciated a lot that our orders were always completed in a timely and professional manner. Thank you.

Aneta Sienczak
Schneider Electric

Nagyon köszönöm a pontosságot és a dokumentum nagyon profi elkészítését is! Nagyon megörültem, hogy ilyen magas szinten történt nemcsak a fordítás, hanem a dokumentum részletes kidolgozása is.

Mark Lendvay
Wizzair Group

Mivel előző éltemben én is szak- és egyéb fordító voltam, különösen nagyra értékelem nyelvileg és helyesírásilag hibátlan fordításaikat, ezért ajánlom Önöket kollégáimnak, akik szakmailag is mindig elégedettek a fordításokkal. Gratulálok a fordítóknak!

Károlyi Eszter
Pfizer

A Reflex Fordítóiroda jogi fordításai minden alkalommal precízek, pontosak és jogi szempontból is kifogástalanok. A Reflex szolgáltatásait ilyen jellegű munkák esetén is nyugodt szívvel ajánljuk.

dr. Lévay András
Tesco-Global

Biztos, hogy fogom ajánlani az irodájukat másoknak is, mert mindig nagyon minőségi szolgáltatást kaptam eddig mindig.

Anita Vizner-Säkkinen
magánmegrendelő

Szeretném nagyon, nagyon megköszönni azt a hatalmas segítséget, amit a gyors és remek munkátokkal nyújtottatok az elmúlt néhány hétben a bolgár pályázati anyagunk fordításainak elkészítése során.

Keller Anita
ÁNY Biztonsági Nyomda

Sok-sok apró megbízás után – az Önök által képviselt minőség és pontosság alapján – kérem ajánlatukat honlapunk angol és német nyelvre történő lefordítására.

Farkas András
F-Trans Kft.