JOGI, IGAZSÁGÜGYI FORDÍTÁS

jogi fordítások iránti állandó és jelentős igény még szakszerűbb kielégítésére hoztuk létre 2013-ban az Igazságügyi, Rendészeti és Jogi Részleget. A Részleg 88 szakfordítója 2015 január 1. és december 31. között 27 nyelvi relációban 1.511 db megbízást teljesített. A lefordított okiratok jellege: átirat, határozat, indítvány, ítélet, jegyzőkönyv, jogsegély-kérelem, megkeresés, nyomozati anyag, vádirat, végzés, stb.; teljes mennyiségük pedig meghaladta a 17.000 oldalt.

Az igazságügyön kívül megrendeléseink főként cégiratok, különféle szerződések, megállapodások, közjegyzői okiratok, belső szabályzatok, általános szerződési feltételek fordítására vonatkoznak a világnyelvek és a magyar, illetve európai nyelvek különböző kombinációiban.

Legnagyobb ügyfeleink közé tartozik a Fővárosi Törvényszék, a Pest Megyei Főügyészség, a Kinstellar Business Services, a Deloitte Legal és a Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda, állandó megbízónk 83 ügyvédi iroda, számos bíróság és rendőrség.

A cégeljárás körében magyar nyelvre is jogosultak vagyunk hiteles fordítást készíteni, idegen nyelvű fordításainkat pedig gyakorlatilag a világ bármely országában elfogadják.

Jogi fordítás