Jogi fordítás2018-10-26T15:10:45+00:00

JOGI, IGAZSÁGÜGYI FORDÍTÁS

Anyanyelvi fordítás
Gyógyászati fordítás
Hiteles fordítás
Honlap fordítás
Műszaki fordítás
Pénzügyi fordítás
SAP fordítás
Videó fordítás és feliratozás
OTP fordítás

jogi fordítások iránti állandó és jelentős igény még szakszerűbb kielégítésére hoztuk létre 2013-ban az Igazságügyi, Rendészeti és Jogi Részleget. A Részleg 88 szakfordítója 2015 január 1. és december 31. között 27 nyelvi relációban 1.511 db megbízást teljesített. A lefordított okiratok jellege: átirat, határozat, indítvány, ítélet, jegyzőkönyv, jogsegély-kérelem, megkeresés, nyomozati anyag, vádirat, végzés, stb.; teljes mennyiségük pedig meghaladta a 17.000 oldalt.

Az igazságügyön kívül megrendeléseink főként cégiratok, különféle szerződések, megállapodások, közjegyzői okiratok, belső szabályzatok, általános szerződési feltételek fordítására vonatkoznak a világnyelvek és a magyar, illetve európai nyelvek különböző kombinációiban.

Legnagyobb ügyfeleink közé tartozik a Fővárosi Törvényszék, a Pest Megyei Főügyészség, a Kinstellar Business Services, a Deloitte Legal és a Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda, állandó megbízónk 83 ügyvédi iroda, számos bíróság és rendőrség.

A cégeljárás körében magyar nyelvre is jogosultak vagyunk hiteles fordítást készíteni, idegen nyelvű fordításainkat pedig gyakorlatilag a világ bármely országában elfogadják.

Jogi fordítás
Ajánlatot kérek