HOGYAN FORDÍTTASSA AZ OTP-HEZ BENYÚJTANDÓ KÜLFÖLDI IRATOKAT?

Ha Ön külföldön dolgozik és hitelfelvételhez vagy egyéb célból az OTP Banknál történő felhasználásra kíván különböző idegen nyelvű iratokat (pl. munkaszerződést, jövedelemigazolást, adóigazolást stb.) magyarra fordíttatni, két módon adhat megbízást a Reflex Fordítóirodának: személyesen vagy elektronikusan.

Személyes megrendelés esetén, csak annyi a feladata, hogy a fordítandó iratokkal felkeresi valamelyik irodánkat, minden mást munkatársaink végeznek.

Az itthon töltött idő azonban bizonyára értékesebb az Ön számára annál, hogy ügyintézéssel töltse, ezért mi inkább az elektronikus eljárást ajánlanánk.
Ilyenkor Ön akár külföldről vagy otthonából is megrendelheti és kifizetheti a munkát és legfeljebb a kész fordításért kell személyesen irodánkba fáradnia, de akár az is lehetséges, hogy azt emailben közvetlenül küldjük meg az OTP illetékes munkatársának.

OTP fordítás

AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS LÉPÉSEI

1. Szkennelje be vagy fotózza le a dokumentumokat

Ha van számítógépe és szkennere, igen egyszerűen pdf-fájlt csinálhat a dokumentumokról.

Ha csak a mobiltelefonja van kéznél, akkor sincs gond: készítsen jó minőségű, éles fotókat a fordíttatni kívánt iratokról.

Akár az egyik, akár a másik módszert használta, fontos, hogy az eredményül kapott szöveg tökéletesen olvasható legyen.

2. Küldje el a dokumentumokat

A beszkennelt vagy lefényképezett dokumentumokat küldje el emailben a kapcsolat@reflex.hu címre, vagy (ha emailt nem tud küldeni) sms-ben a +3630-935-6867-es mobilszámra. Adja meg elérhetőségeit, továbbá, hogy mikorra lenne szüksége a fordításra és milyen módon kívánja azt átvenni.

Ha a bank munkatársával megegyezett arról, hogy közvetlenül az ő címére küldhetjük a fordítást, adja meg az ügyintéző email-címét.

3. Árajánlatot kap tőlünk

Amint megkaptuk a fordítandó iratokat és a fordítás feltételeit, rövidesen árajánlatot küldünk Önnek emailben vagy sms-ben.

4. Fizetés, megrendelés

Ha elfogadja árajánlatunkat, egy válasz-emailben vagy -sms-ben rendelje meg a fordítást, és utalja át a megadott bankszámlánkra vagy fizesse ki bankkártyával a fordítás ellenértékét az OTP Bank biztonságos fizetési felületén.