SAP FORDÍTÁS

Az SAP a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere. Több mint 120 országban, 32 000 vállalatnál, összesen 12 millió felhasználója van.

Az SAP fordítások általában nagy terjedelműek, hiszen az SAP bevezetése a vállalat minden területét átszövi. Ezért nagy mennyiségű, gyakran milliós nagyságrendű karaktert kell rövid időn belül lefordítani. Azonban nemcsak a fordítóknak van nagy szerepük, hanem a fordítás után következő betanítás, oktatás folyamatában közreműködő tolmácsoknak is. Ilyenkor helyben (az oktatási teremben vagy a gyártósoron, sokszor három műszakban) SAP specialisták segítségével tanítják meg az alkalmazottaknak, gyári munkásoknak a lefordított SAP rendszer használatát, próbálják ki élesben a szoftvereket és a tolmácsok segítségével átadják az ismereteket, válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Ekkor még számos hiba kiszűrésére van lehetőség, sőt magát a programokat is lehet kismértékben módosítani, egyedi igényekre szabni.
Eddig német-magyar, angol-orosz, angol-német, angol-szlovák és angol-román nyelvi relációkban fordítottunk SAP szövegeket.

A Reflex Fordítóiroda, 30 éves fennállása során SAP dokumentáció fordítására kapta legnagyobb értékű megrendelését a Schneider Electric csoporttól.
További SAP-s megrendelőink voltak a LUK Savaria, a Diageo Great Britain és a Carrier CR Hungary Ltd.

SAP fordítás